WELKOM! Leuk dat je een bezoekje brengt aan de website van Busy Beads. Busy Beads is opgericht door Suzanne Verhoeven uit liefde voor het creëren van unieke en betaalbare sieraden. Wat in eerste instantie begon als een hobby sieraden maken is inmiddels uitgegroeid tot een webshop en verschillende verkooppunten met handgemaakte sieraden en accessoires. 

De naam Busy Beads komt van de Engelse term "Busy Bee", wat in het Nederlands bezige bij betekent. Een term die zeker bij Suzanne past. Om de connectie met sieraden te maken is Bee verandert in Beads (kralen). 


De sieraden en accessoires vallen onder de minimalistische trend en zijn goed met elkaar te combineren. Ze worden allemaal door Suzanne met liefde en zorg samengesteld en er wordt alleen gewerkt met materialen van duurzame kwaliteit. Zo worden de meeste sieraden gemaakt van stainless steel en plated materialen zodat de sieraden lang meegaan. Verder werkt Suzanne veel met edelstenen, natuurstenen en Swarovski stenen. Daarnaast kunnen de sieraden naar de wens van de klant worden aangepast. Ook kan elk sieraad helemaal op maat worden gemaakt, zodat het zeker weten past! LADIESNIGHTS & MARKTEN
Regelmatig zijn we met een team aanwezig op evenementen, markten en ladiesnights waar je onze handgemaakte sieraden en accessoires in het echt kunt bewonderen en shoppen. Houd onze website en social media kanalen in de gaten om te weten waar we de aankomende tijd zullen staan.
VERKOOPPUNTEN
Ook zijn onze sieraden en accessoires bij verschillende winkels door heel Nederland te koop. We hebben al een aantal leuke steden op het lijstje staan, maar hopen hier binnenkort nog meer toffe steden aan toe te voegen. 
Op dit moment shop je onze spulletjes bij:
- De Nieuwe Winkel in Breda 
LAB02 in Apeldoorn
- LIV Conceptstore in Vught

- ROS Conceptstore in Rosmalen
-
The Upperside in Enschede
- TrendJetter in Tilburg
- VANDEMAKER in Tilburg Wil jij graag onze sieraden in jouw winkel verkopen? Of organiseer jij een evenement en zou je het leuk vinden dat wij met onze sieraden en accessoires komen? Aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen!